Blog

Az 5 leghasznosabb kis méretű sporteszköz, amelyekkel kiválthatod a konditermet

Váltsd ki a konditermet pár könnyen beszerezhető eszközzel! A legtöbben a konditermekben található gépek töredékét használják ki csupán, ezért nem is érzik szükségét lejárni. Ha te is így gondolod, akkor mutatunk pár eszközt, amivel otthon is teljes értékűen tudsz edzeni.

Naracsbőr

A narancsbőr egy elképesztően sunyi és makacs dolog. Sunyi azért, mert rengeteg tényező okozhatja. Nyilván kell hozzá hajlam, ami ráadásul nagyon gyakran öröklődik. Nézzük meg, mi hatásos ellene.

Fekvőtámasz street workout pályán

Az egészséges életmód rendszeres és hatékony, legalább heti 3-4 alkalom mozgást, egészséges étkezést és mnőségi pihenést jelent. Ehhez bizony tervezésre, fegyelemre és folyamatos tudatosságra van szükséged. 

5 ok, amiért nem szabad hagynod, hogy elhízzon a gyereked

A gyermekkori elhízás a szülő felelőssége. Az, hogy egy gyerek hogyan gondolkodik az életmódjáról, a szokásairól és általában a világról, rajtad múlik.

Kitörés

Összegyűjtöttük öt olyan saját testsúlyos gyakorlatot, amelyekkel brutálisan állóképességre és robbanékonyságra tehetsz szert. Ráadásil mindegyik elvégezhető akár egy szobában is.

A középút filozófiája

A legtöbbeknek a sport és az edzés nincs jelen az életében a kezdetektől. Ez később, amikor már felnőtt fejjel kezdenek el foglalkozni a témával, rengeteg bizonytalanság forrása lehet. Mire gondolok?

Saját testsúlyos edzés és pihenés

A saját testsúlyos edzés a pihenés szempontjából egészen más történet a súlyzós tréninghez képest. Az ellenállás nagysága ebben az esetben adott, illetve a mikrosérülések száma és mértéke is eltérő a súlyzós edzésnél tapasztaltakhoz képest.

Izomláz ellen nyújtás

Izomláz kezelés öt lépésben. Az izomláz annak a jele, hogy a szokásosnál keményebb edzést végeztél. Az izomláz regenerációs ideje hosszabb, mint egy általános edzésé. De a kezeléséhez már öt egyszerű módszer is elég.

Futók futópályán versenyeznek

A félmaraton táv 21 097,5 méter. Ennek lefutásához érdemes komplex módon készülnöd. A továbbiakban egy olyan felkészítő programot mutatunk be neked, amely minden szempontból a segítségedre lesz.